Organisatie

Regiotrainingen

De regiotrainingen worden gehouden in samenwerking met Prins Hendrik. Prins Hendrik heeft naast de reguliere groepstrainingen voor junioren ook extra trainingen voor atleten die zich verder willen bekwamen in bepaalde onderdelen. Op deze extra trainingen zijn atleten van andere verenigingen welkom (voorwaarde is daarbij dat men lid is van een atletiekvereniging en daar contributie betaalt, incl. de wedstrijdlicentie).
De deelnemers betalen voor de extra trainingen € 10,- per maand (op basis van 1 training per week; bij 2x per week € 15,-).
De regiotrainingen zijn bedoeld voor atleten vanaf de D-junioren. Deelnamemogelijkheden lopen door tot senioren <23 leeftijd. Regiotrainingen Horden
Voor D-junioren is er de mogelijkheid om op maandagavond hordetrainingen te volgen bij Thomas Kortbeek, voor de oudere jeugd en senioren zijn er mogelijkheden op dinsdagavond en zaterdagochtend (trainers Bavo Janss en Gerard Postema). Voor korte en lange hordelopers zijn er aparte programma’s.
De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Vught en ’s winters in de indoorhal naast de baan.
Nadere informatie en aanmelden via e-mail: info@hordeland.nl

Regiotrainingen Mila
Voor C- en D-junioren is er de mogelijkheid om meer en gerichter te gaan trainen op hardlopen.
De Running Academy Vught is onderdeel van een samenwerkingsverband met het RTC Brabant Atletiek, AV Oss en de Vughtse Sportclub Prins Hendrik.
De trainingen vinden vnl. plaats in Vught op de accommodatie van Prins Hendrik. Dit onder supervisie van Tonnie Dirks, de Mila-coach van Het RTC. Trainers zijn Corinna Knijnenburg, Stefan Beumer en Ronald Weevers.
De Running Academy kan daarbij als onderbouw fungeren voor het RTC Mila, dat zich richt op talenten van ca. 15 – 19 jaar.
De trainingen van de Running Academy zijn op zaterdag van 9 tot 11 uur. Daarnaast is er de mogelijkheid om ook op maandag (19:00 – 20:45 uur) aan te sluiten.
Voor meer informatie zie de website: runningacademyvught.nl.
U kunt contact opnemen met: info@runningacademyvught.nl
Voor de oudere junioren en senioren <23 is er de mogelijkheid om extra trainingen bij Tonnie Dirks te volgen> Voor nadere afspraken neem contact met hem op via e-mail: Tonniedirks@planet.nl

Regiotrainingen Polshoog
De trainingen worden gegeven door Robbert-Jan Jansen.
Polsstokhoogspringen is een technisch moeilijk onderdeel. Aanbevolen wordt 2x per week de regiotrainingen te volgen. Op de vrijdagavonden van 18 – 20 uur en op de zondagen van 12.30 – 14.30 uur.
Er kan gebruikgemaakt worden van polsstokken van Prins Hendrik (tegen een vergoeding ook op wedstrijden).
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: robbertjanjansen@home.nl

Regiotrainingen Sprint
De trainingen worden gegeven door Robbert-Jan Jansen.
Mogelijkheden zijn er op dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur en op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: robbertjanjansen@home.nl

Regiotrainingen Werpen
Betreft trainingen discus en kogel.
Trainingsmogelijkheden zijn er op donderdagen van 19 – 21 uur en op zaterdagen van 14 – 16 uur.
Trainers zijn Monique Kuenen en René van der Donk.
U kunt contact opnemen met: moniquekuenen@hotmail.com